What's new
RevTeam.Re - Reverse Engineering Team

Welcome Guest! Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox! Register and wait for our approve!

Solved RoboDK 5.2.5

Solved Request

epiktetos87

Member
Reaction score
11
Program Adı ve Versiyonu :
Code:
RoboDK 5.2.5

Program Linki ( Çalışan ) :
Code:
Please, Log in to view URLs content!

Yazıldığı dil : Microsoft Visual C++(2017 v.15.9)[-]

Kısıtlamalar :
Code:
Program hali hazırda kırılmış durumda. Ancak crack uyguladığımız zaman belirli periyotlarda (2-3 dk) programı satın alın uyarısı verip siteye yönlendiriyor. İkinci defa uyarı geldiğinde ise programı kapatıyor.

Dosya Boyutu ( MB ) :
Code:
408 Mb

Açıklama (Program hakkında kısa bilgi) :
Code:
x64 sürümde çalışıyor.
Program hazır veya kendi oluşturduğunuz robot kolları kontrol etmenizi sağlıyor.

NOT: Programın kendi sitesinde bir aylık kısıtlı deneme süresi mevcut. Son sürümü 5.4.3, ancak halihazırda crackli olan versiyonu belki daha kolay düzeltilebilir düşüncesi ile bu versiyonu paylaştım.

Last edited:

kanas

Well-known member
Reaction score
1,187
ROBODK bende mevcut fakat pazartesi gününden önce paylaşamam

DongleClone

Well-known member
Reaction score
229
herhangi bir hata falan almıyorum hocam. bir sanal makina üzerine kurulum denermisiniz ?

DongleClone

Well-known member
Reaction score
229
elinizde orjinal dongle var mı ? varsa emulator yapayım sorun kalksın ortadan direk

epiktetos87

Member
Reaction score
11
Please, Log in to view quote content!
Hocam programdan bağımsız olarak vdste sorun yaşadım. Yalnız sizde problem olmaması aklıma şöyle bir ihtimal getirdi. Daha önce son sürümünü kurmuştum programın, revo unstaller ile kaldırdım ancak genede bilgisyarda bir kalıntı bırakmış olabilir. Bu yüzden temiz bir format atıp tekrar deneyeceğim.

Wtrk

Well-known member
Reaction score
110
bende uzun zamandır kuka ile uğraşıyorum. Yarın indirip kurup deneyeceğim , eğitim seti filan varmı acaba

epiktetos87

Member
Reaction score
11
Screenshot_1.png

Hocam sıfırdan format atıp kurulum yaptım. Ancak yinede böyle bir uyarı verdi maalesef. Hatayı yakşık 5dk sonra verdi. Hata vermesinin ardından birsüre sonra programı kapattı.