What's new
RevTeam.Re - Reverse Engineering Team

Welcome Guest! Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox! Register and wait for our approve!

Delayed Stellar Repair For MySql

Delayed Request

heqle

Member
Reaction score
10,002
Program Name : Stellar Repair For MySql
Version : 9.0.0.6
Download Link :
Please, Log in or Register to view URLs content!

Packed : Not Packed

It asks for activation when saving a file.

Attachments

• Ekran1 Alıntısı.PNG
    Ekran1 Alıntısı.PNG
    122.2 KB · Views: 39

rA9

Administrator
Staff member
Reaction score
1,405
Elinizde crack testi için kullanabileceğimiz bir kurtarılması gereken MySQL dosyası var mı?

Javs

Well-known member
Reaction score
390
İndirdiğiniz dosyaları programın kurulu olduğu klasöre atıp deneyin.

Rar Pass : Javs.Re

Last edited:

heqle

Member
Reaction score
10,002
data büyük olduğundan test ediyorum şuan.
teşekkürler @Javs, crack çalışıyor görünüyor.
teşekkürler @rA9

• Like
Reactions: rA9

rA9

Administrator
Staff member
Reaction score
1,405
Please, Log in or Register to view quote content!
@Javs eline sağlık, nereyi nasıl patchledin acaba? Ben bir flag buldum, o flagden hariç birkaç kontrol daha var. O diğer kontrolleri henüz çözemedim. Sen nasıl ilerledin, eğer paylaşmak senin için sıkıntı olmayacaksa paylaşırsan sevinirim.

Saygılarımla.

Javs

Well-known member
Reaction score
390
Estafurullah hocam ne sıkıntı olacak. Repair yapılacak dosyayı seçtikten sonra kaydet butonuna bastığımızda bir algoritmaya sokup lisansı kontrol ediyor ve sonucuna göre ya lisans ekranını ekrana getiriyor yada kaydetme işlemini yapıyor.
Algoritmanın başlangıç adresi : 000000013F415A80 | 40:55 | push rbp | burası RVA adres belki farklı bilgisayarlarda farklılık gösterebilir, dosyaya koruma koymadım file compare ile orjinal dosya ile crack dosyasını karşılaştırarak yamalanan adresleri görebilirsin. Ayrıca Programı incelerken
Please, Log in or Register to view URLs content!
bu linki gördüm lisans algoritması ile alakası olabileceğini düğünüp indirerek içindeki dosyaları program klasörüne attım, nitekim bu dosyalar olmadan mevcut crack işlev görmüyor demekki bazı kontroller veya fonksiyonlar bu dosyalardan kullanılıyor. Çok fazla incelemedim sonuca ulaşınca bıraktım.

• Like
Reactions: rA9

heqle

Member
Reaction score
10,002
Ellerine sağlık @Javs , test başarılı. @rA9 da bakmıştı kaydetme ekranında MySql e kaydetmiyor sanırım. Bir kontrolü mü var bilemiyorum ancak .sql formatında veriler kurtarıldı. Çok Teşekkürler. @rA9 @Javs

rA9

Administrator
Staff member
Reaction score
1,405
Merhaba hocam,
Ben de aynı adres üzerinde çalışıyordum. Burada hem lisansı kontrol ediyor hem de bazı özelliklerin var olup olmadığını denetliyordu, yanlış hatırlamıyorsam. Görüyorum ki aynı yerden ilerliyormuşuz.
Code:
Please, Log in or Register to view codes content!
Aşağıdaki kodda yer alan 54A8h kısmının, kayıtlı olup olmadığını tutan bir flag olduğunu fark ettim. Bu noktadan ilerlemeyi düşündüm, ancak birkaç kontrol daha olduğunu gördüm ve bu durum sorun yarattı. Sonrasında sizin de bir crack yayınladığınızı görünce çalışmayı bıraktım.

Debugger üzerinden ilerlediğimde, sizinle aynı pencerelere eriştiğimi fark ettim. Bende de MySQL ve MariaDB seçenekleri pasif durumda. Acaba bunun için de bir kontrol mü var, bakmak gerek sanırım.
Elinize sağlık, güzel bir çözüm bulmuşsunuz.

Yanıtınız için de teşekkür ederim.

Saygılarımla

Javs

Well-known member
Reaction score
390
MySQL ve MariaDB seçeneklerinin pasif olması konusunda bir bilgim yok açıkcası belki yamaladığımız noktalarda bir problem olmuş olabilir belkide programın bir bug'u olabilir. Şu haliyle iş gördüğü için fazla kurcalamaya gerek yok diye düşünüyorum.

heqle

Member
Reaction score
10,002
MySql ve MariaDb @rA9 a verdiğim örnek veritabanında pasif, fakat başka bir veritabanında aktif. Veritabanı yapısına göre ayrım yapıyor gibi.