What's new
RevTeam.Re - Reverse Engineering Team

Welcome Guest! Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox! Register and wait for our approve!

FindMyFont Pro v.3.4.02

Meta

Moderator
Staff member
Reaction score
503
@Unlimited hocam dediğiniz gibi yapıyorum fakat bir süreden sonra loader bu hatayı veriyor.

Please, Log in or Register to view URLs content!

Meta

Moderator
Staff member
Reaction score
503
Please, Log in or Register to view quote content!
Ha nihayet açıldı, gerçekten çok sağolun şu anlık bir sorun gözükmüyor hocam :) @Unlimited ellerinize sağlık. :)
Tarihi ileri alarak deneme süresini doldurmuştum. İnşallah tekrar 30 gün geçince online match işleminde bir problem çıkarmaz.

OrJiNaL

Well-known member
Reaction score
1,953
Pro versiyonuna yeniden biraz daha inceledim adamlar vmprotect hwid kısmını programın içine gömmüşler bendeki key girince vm yerleri açılıyor key Mac versiyonu için pc versiyonunda bir yerden sonra kabul etmiyor
Free versiyonunu incelemedim....

Meta

Moderator
Staff member
Reaction score
503
Pro versiyonu için @Deleted member hocalarım kriptolu kodlar içerdiğinden kırılamayacağını söylemişti. Elimizde gerçek bir serial no olmadan imkansız sanırım. Free versiyonu için süre problemi vardı, tarihi geri alma olayı işe yaramıyordu, onu da @Unlimited hocam halletmişti, ama loader'ı kaybettim maalesef. :(

OrJiNaL

Well-known member
Reaction score
1,953
Edit....

Last edited:
D

Deleted member

Guest
Free versiyon trial reset için yanlış hatırlamıyorsam programdata klasöründe gizli bir findmyfont klasörü var, onu silip;
birde AppData\Local ve Roaming klasöründe yine programa ait olan aynı isimli klasörleri (varsa) silince sıfırlanıyordu.
Programı uninstall edip yukarıdaki adımları uygularsanız daha sağlıklı olur.
Bir deneyin olmazsa tekrar kurup kontrol ederiz.

Not: Programdata klasöründeki gizli klasörü görebilmeniz için "Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster" seçeneğini açmak yeterli olmuyor.
Aynı zamanda klasör seçeneklerindeki "Korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" seçeneğinin tikini kaldırmanız gerekiyor. (işlemden sonra tekrar açarsınız)

Last edited by a moderator:
D

Deleted member

Guest
Evet bu yazdığın expired hep vardı. Sadece kendi bilgisayarın kısmında sıfırlama yapabilirsin. Karşı taraftan talep ettiğin isteklerde Server machine id kaydı tutuyor ve senin bilgisayarının trial süresi bitince expired cevabı ile işlemi yapmıyor.
Bu kısmı kırılmaz değil. Yöntemi var. Karşıya giden machine id manipule edilerek Server atlatılabilir. Biz yöntemi yazmış olalım, belki uğraşmak isteyenler çıkabilir.

mstorkp

New member
Reaction score
2
merhaba dosyalar uçmuş acaba elinde olan var mıdır yoksa ilerleme kaydedildi mi bu programı uzun zamandır arıyordum burada buldum ve ailenize katıldım :)

merhaba dosyalar uçmuş acaba elinde olan var mıdır yoksa ilerleme kaydedildi mi bu programı uzun zamandır arıyordum burada buldum ve ailenize katıldım :)

mstorkp

New member
Reaction score
2
arkadaşlar çözdüm ama "X32dbg" programı açıkken kullanılabiliyor. Şuanlık ben işimi bu şekilde görüyorum. Daha iyi anlayan arkadaşlar buradan sonra belki kalıcı hale getirebilir. X32dbg de "Find my Font (Free)" yi açıyorum ve açıkken programı kapatmıyor ve kullanmaya devam ediyorum. O baştaki gününüz bitti uyarısı gelmiyor ve bütün bölümleri çalışıyor. İyi günler .