What's new
RevTeam.Re - Reverse Engineering Team

Welcome Guest! Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox! Register and wait for our approve!

Internet Download Manager(v6.42 build 27) (Çilek_End)_by_luger

luger

Well-known member
Reaction score
12,831
Please, Log in to view quote content!
Teşekkür ederim..
IDM programında, baya bir alevera-dalavera şeyler var, şifreli tuzaklar var içinde.. Etkili pek ilacı yok çünkü, yabancılar zamanında genel ilaç yaptık diye atıldılar, sonra ters köşe oldular..
Çilek konusuna gelirsek, yabancılar youtube'de zamanında az kötülemediler, Çileği.. Yabancı yapınca kolay geliyor, anlıyorsun, hazmedememeleri normal geliyor.. Bide bizden köstek olanlar var, onları anlamakta ise zorluk çekiyosun.. Ama ben tüm bunlara yenilerek bırakmadım, zirvede bırakmak istedim.. Sonsuza dek süremezdi zaten ve isteğim yerli olarak daha iyisini bizde yapabiliceğimizi, herkese göstermekti..
Hepsini başardık :)
Fas, Çad.. gibi ülkeler dahil, Dünya'da çok fazla kültürden insan kullandı..
Çilek mutluluğu arıyordu ve bunun için ülke ülke gezdi, zirvede bırakmak mutluluk arayışında bir dönüm noktasıydı 😊

Kuddusi

New member
Reaction score
3
Please, Log in to view quote content!
Teşekkür ederim. Kolay iş olmadığını anladım. Hazmedemeyenler hakında da sizi yeterince anladığımı sanıyorum. Evet, atılan taşlara "işle" cevap vermişsiniz. Çok güncel bilgi, çok zaman, çok zeka, çok sabır isteyen iş bu. Kolaylıklar dilerim...