What's new
RevTeam.Re - Reverse Engineering Team

Welcome Guest! Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox! Register and wait for our approve!

Proxyman PRO v3.7.0 [UPDATED]

mefkureci

Active member
Reaction score
50
@Meta yazıyorum ama cevap alamıyorum. buda beni üzüyor meşguliyetiniz muhakkak vardır. Bizide darda bırakmayın.
Yapamadıklarım:
1. Otomatik lisans data oluşturamadım (Kopyala yapıştır yapıyorum)
2. app klasörünü tekrar app.asar döndüremedim.
3. devTools nekadar yapay zeka var sordum açamadım.
En son buradayız. Bir şeyler oldu ama ne oldu hatırlamıyorum. Yardım edersen memnun olurum

Please, Log in to view URLs content!

1753643153665.png

1753643186167.png

Meta

Moderator
Staff member
Reaction score
492
Please, Log in to view quote content!
Önlem alındığını söylemiştim, fazla yoğunum işlerimden dolayı henüz inceleyecek herhangi bir vakit bulamadım müsait zamanda tekrar göz atarım ama zor gibi yeni sürümün kırılması.
@mefkureci lisans işlemini başarmışsınız işte sorunu anlayamadım tam.

Last edited:

mefkureci

Active member
Reaction score
50
Please, Log in to view quote content!
Üstadım ne yaptığımı ben de bilmiyorum. 15 mayıs'tan beri merak ediyordum. Önce Vscode jetbrains ide bypasslı haline bakıp bir şeyler değiştiriyordum her seferinde bozuluyordu güncelleme sonrası bu sefer bir şeyler değişmedi. Sizdekilerden bir şeyler yapmaya çalıştım kopyala yapıştır yapıyorum.
1. Makine ID sabit → deviceID = "metacracked"
2. Seri numara sabit → licenseKey = "PXM-META-REVTEAM"
3. ***.lol güncelleme adresini değiştim.
Tabii değiştim derken sizinkine bakarak yani benim bir emeğim yok. Hatta lisans data orijinal oluşmadığı için dışarıdan bat dosyası ile oluşturmaya çalıştım. Hani amacım olaya nasıl giriştiğiniz yani. Umarım derdimi anlatabilmişimdir

Last edited by a moderator: